Post by gaffkunluftcentcon on Mar 17, 2022 9:28:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Chosen: Stream the Series ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Chosen: Stream the Series IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody do nieskończonego złota ▞▞▞
▞▞▞ The Chosen: Stream the Series 2022 version ▞▞▞
Słaba implementacja poza aplikacją jest zbyt błędna
Uwielbiam tę serię, a aplikacja jest niesamowita. Oglądanie tego sprawia, że Biblia wyskakuje ze stron. Wspaniale! Dziękuję Ci!
Vaporware dołożył wszelkich starań, aby to zadziałało: nigdy tego nie robiłem, wysysająca rana w klatce piersiowej swoich czasów: umieść to na telewizorze Theta, gdzie może żyć wiecznie na Blockchain!
To najlepszy obraz życia Jezusa Chrystusa, jaki kiedykolwiek widziałem i często modlę się, aby cały świat patrzył. Opowiadam o tym ludziom i zachęcam do pobrania aplikacji.Mam przyjaciół na Filipinach, którzy nic o tym nie wiedzą i nie wiem dlaczego. Czy istnieje tłumaczenie tagalskie? Na iiak Ang puso ko / to znaczy, Moje serce pęka lub płacze. Jestem artystą i pragnę przekazać pracę swoich rąk na ten projekt. Robię laski i laski.
Świetny program, nie tak świetna aplikacja. Nie można połączyć się z naszym telewizorem przez Chrome Cast, mimo że wszystkie inne aplikacje mogą łączyć się bez problemu.
Trudne w nawigacji
Twoja aplikacja nie przesyła strumieniowo wideo przez Chrome Cast. Aplikacja łączy się, ale nie odtwarza wideo, tylko kilka zdjęć, takich jak wygaszacz ekranu, podczas gdy wideo jest odtwarzane na urządzeniu. Proszę naprawić
PROSZĘ PRZECZYTAĆ Aplikacja ciągle się zamyka i dowiedziałem się, dlaczego. Istnieje „obsługiwany adres internetowy”, który nie należy. Uobg.app.link Proszę go usunąć, abym mógł w końcu bez problemu otworzyć aplikację. Dziękuję Ci.
Najlepszy
Twoja aplikacja jest bezwartościowa. Mogę przesyłać do telewizora wszystko przez Rok, ale nie wybrane. Nie otrzymuję żadnej odpowiedzi.
Nie mogę nawet tego otworzyć! 1 gwiazdka dla Ciebie! 🤔.
Miłość, miłość, miłość, ta seria. Dało mi nowy sposób patrzenia na Pismo Święte. To bardzo zrozumiałe. Opowiedziałem o tym rodzinie i przyjaciołom. Przyszedł wystarczająco chwalić wybranych. Dziękuję Bogu za wszystkich zaangażowanych. Niech Bóg błogosławi 🙌 🙏 ❤
Zrobiłem aktualizację i teraz nie mogę rzucić jej na mój Fire Stick. nie jestem z tego zadowolony
W ostatniej ostatniej serii nie polskie napisy
Ponieważ aktualizacja nie pozwala mi na Chromecasta i to nie jest mój Chromecast
Chcę
The Chosen: Stream the Series Entertainment nizh
Szczerze... to było niesamowite. Ich ciężka praca zna w każdym kadrze. Cały Uniwersytet każdy człowiek, w tym chrześcijanie, zna prawdziwe chrześcijaństwo dzięki tej aplikacji. Jeszcze raz dzięki Makers.God was wszystkich błogosławi.
Zainstalowałem go dwukrotnie. Mówi „wybrani”, a następnie przechodzi na czarny ekran. Nie mogę oglądać. Bardzo rozczarowany.
The Chosen (Los Elegidos) Entretenimiento jxr
The Chosen: Stream the Series Aliwan smcn
Dobrze.
Kochaj Wybranych! Ożywia Jeszuę. Mam Biblię Drzewa Życia i jestem z niej bardzo zadowolony, więc film Wybrańców pasuje do niej. Nie mogę się już doczekać kolejnej serii. Siedząc na szpilkach i igłach, czekając, aż ożyje, tak jak inni. Może to być darmowe, ale każdy powinien rzucać się w to, co może. To kosztowne przedsięwzięcie. Nic nie jest naprawdę darmowe. Kupowanie ich produktów również pomaga.
Nie można połączyć się z Roku. Nie można pobrać aplikacji vidangel w roku
Ta aplikacja otrzymuje 5 nie tylko ze względu na aplikację, ale także za zawartość! To, co robią, jak świetni są w tym, że to robią i jak wspaniałe jest to, co robią! Dziękuję bardzo! Zacząłem czytać ewangelie, kiedy zacząłem oglądać, ale po tym, jak zacząłem oglądać, zacząłem szukać Ewangelii. Ten program i aplikacja pomogły mi nie tylko zbliżyć się do Boga i dowiedzieć się więcej, ale pomogły mi poczuć, że mam z Nim silniejszą więź. Umieszczają to w formie wizualnej aktów z Biblii. Więc 5 gwiazdek 🌟
Absolutnie trzeba zobaczyć! Piękna seria!
Nie działa mi 3 odcinek 2 sezony, nie uruchamiają się napisy i odcinek się zawiesza, wszystkie inne kolejne normalne
Problem z chromecastem w najnowszej wersji!
Opóźnienie w odcinkach ogranicza moje zainteresowanie.
The Chosen: Stream the Series Развлечения mpft
The Chosen: Stream the Series Entertainment nxhj
Uwielbiałem tę aplikację, pobrałem ją w odcinku 2 sezonu 1 i nigdy nie miałem ani jednego problemu, to było niesamowite. Wczoraj otworzyłem aplikację, aby sprawdzić, czy dodano coś nowego i poprosiłem o aktualizację aplikacji. Teraz dostaję tylko czarny ekran i to nie działa. Kilka razy odinstalowałem, przeinstalowałem. Jestem naprawdę przygnębiony, bo uwielbiam ten program! Prosimy o pomoc!
Dostępne tylko dla osób, które zginają kolano pod najnowszą idiotyczną, marnotrawną, niepotrzebną technologią. Zmuszając Cię do oglądania filmu na youtube wypełnionego reklamami, który całkowicie rujnuje wrażenia.. dlaczego oglądany już raz program nie może zostać ponownie obejrzany w tej samej jakości HD bez aktualizacji systemu, który zawiera chip „M”? (Może ma to coś wspólnego z analizą danych, śledzeniem i identyfikatorami) Śmieszne i uważam, że jest to znak tego, co nadejdzie. Bardzo rozczarowany.
Uwielbiam interfejs. Lepszy niż interfejs PureFlix. 10 sekund wstecz lub do przodu zmienia zasady gry i eliminuje wiele frustracji. Dziękuję Ci! Wybrane „Skały”!
Nie działa z moim Chromecastem z Google TV
Świetny serial opowiadający historię Jezusa i jego uczniów. Ożywia Biblię w taki możliwy do odniesienia sposób. Tak bardzo mi się podobało. Mam nadzieję, że wkrótce kolejne sezony będą dostępne za darmo!
<a href=""></a>
Przeżywam cudowne chwile oglądając dziesięć seriali. Niech Bóg wynagrodzi Twórcom i Fundatorom tego projektu. Najlepszy serial mojego życia