Post by gaffkunluftcentcon on Mar 17, 2022 9:22:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Friends Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Friends Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljude punktide koodid ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Friends Saga 2022 version ▞▞▞
Lõbus viis lõõgastumiseks. Väljakutsuv mäng. Lõbus, lõbus, lõbus
Rakendus jookseb kogu aeg kokku. See suletakse mängu keskel. Tüütu
Mänginud 3a , kogunes 100 pulgakommipurustajat... logisin sisse ühel päeval ja oli null! Msgd tugi, aga kuna ma neid ei ostnud, siis öeldi mulle sisuliselt väga halvasti ja alustan otsast... kogunes veel 6 katkestust, logisin uuesti sisse 20 minuti pärast ja on, jälle null... andmed kustutatud, mäng/telefon taaskäivitatud, desinstallitud rakendus ja mitte midagi... oli lõbus, kuni see kestis, kuid ei investeerinud rohkem aega mängu, kui kuninga lähenemine on "kui te ei maksa, siis meid ei huvita!"
Liiga palju tõrkeid. Tõrked, mille tõttu ma taaskäivitasin rakenduse liiga palju kordi. Viimase väljakutsena olin 3. kohal ja see ei andnud mulle auhinda. Ma tunnen, et mu aeg nädalavahetusel oli kulunud.
👍👍👍
Mäng lööb mind igal tasemel või kahel tasemel isegi siis, kui olen võrgust väljas. Mõnikord on mul õnn mängida 3 taset korraga. Candy Crush Saga seda ei tee. Ei soovita seda mängu. ***Vicker McDonald, need ON algoritmid, mida kõrgete staaridega inimesed kasutavad. Täpselt nagu Candy Crush Sagas nende rekorditega.Ma ei osta nendest tasuta mängudest asju, nii et ma näen PALJU! Ma lihtsalt keeldun tegemast seda, mida arendajad tahavad. Suurepärane, kui teil kõigil on vaba raha. Ma ei. häid jõule
Olen seda mängu nautinud, kuid pärast seda nädalavahetust võin selle desinstallida. Üritasin aktiivselt Frosty Flurry Hurry üritusel kõrgeid numbreid saada. Pärast nii palju mänge läksin magama number 1 positsioonil. Üritusest oli jäänud vaid 3,5 tundi, seega arvasin, et olen top 10. Täna hommikul käisin kontrollimas ja mäng toimis nii, nagu polekski üritust toimunud. Ma ei tea, millises kohas ma lõpetasin, ja kindlasti ei saanud ma ühtegi auhinda. Olen väga ärritunud ja tunnen, et raiskasin nii palju aega.
Mäng tüütab pidevalt ja jookseb kokku, kui kasutan oma 5 elu, proovisin abiga ühendust võtta, kuid jätkasin mängurakenduse toe kaudu ringi liikumist, mul on suhteliselt uus telefon (6 kuud) android, kõik on värskendatud, nii et pole probleemis kindel. Ärge oodake ka sõpradelt elusid – haruldane nagu kanahambad
Varem oli see mu lemmikmäng, kuni see muutus lolliks ja põhimõtteliselt rahalehmaks teie mängimise edendamiseks, mitte vanaviisi. King on muutunud oma mängijate suhtes võhiklikuks!!
Mäng on hea, ma lihtsalt ei pea tasemeid väga raskeks. Olen jõudnud 51. tasemele ja kaotanud ühe korra kogu oma elu. Olen Carlton Yetisse täiesti armunud, lol
Kena mäng. Tahaksin näha mõningaid tulemusi preemia osas.$.$$$. Nende kõik sõltuvust tekitavad mängud. Aitab hoida teie mõtted päriselu asjadest eemal.
Tore
Kui kavatsete näidata reklaame tapetavate koerte kohta, eemaldan mängu jäädavalt koos teiste kommide purustamise mängudega. STOP!! Kuvatakse reklaame tapetavate koertega!!!!!!! Mul on lapsed, kes mängivad teie mänge ja on saanud nende reklaamide nägemisest trauma! STOP!!
Seni pole paha, vähem lollid hüppavad tantsivad tegelased keskendumist püüdes võib olla hea mõte, kasuks tuleks ka paremaid auhindu. Kuid minu silmis parem kui originaal "Candy Crush", kuid siis olen mitteusklik (lmao). Tänu arendajatele, jätkake samamoodi.
Suurepärane mäng, mida on lõbus mängida, kuid mäng lülitub pärast iga taset välja. Kui mitte seda ühte asja, oleksin sellele mängule viie tärni andnud.
Lõbus, kuid mõnikord raske teha. Hankige auhindu ja saate harva midagi.
Kommi liikumine tundub aeglane ja tundub, et sellel on mõningane viivitus. Mulle meeldivad küpsiste kastmistasandid ☺️
Candy Crush Friends Saga Santai spn
Tubli. Mulle ei meeldi, kuidas ainult teatud inimesed saavad reklaami lisaelu ja hüvede eest. Mul olid need ja nüüd enam mitte. Ma arvan, et kõik peaksid need saama. Ma armastan mängida, kuid vihkan ainult 5 elu. Ja ei mingit reklaami, ma olen tasemel 900
See mäng ei laadita praegu. Olen selle mitu korda desinstallinud ja uuesti installinud, see ei lähe avakuvast kaugemale, seejärel pöörleb ring lihtsalt ringi. Candy Crush tarretis ka ei lae. Mänguinimesed ei tundu selle lahendamisega liiga häirivat. Paljudel inimestel on samad probleemid
Annaksin sellele viie, kui see pidevalt kokku ei jookseks, välja arvatud see, et see on minu lemmik
Liiga palju muid funktsioone. Vikerkaar. Triibu, tarretise kuninganna ja meeskonnamängud.
Hiljuti paigaldatud. Armastan seda mängu juba. Graafika on suurepärane. Soovitan soojalt, kui teile meeldivad match 3 mängud.
Candy Crush Friends Saga Thông thường khwl
Vinge! Mind ei müüdud kogu Candy Crushi maania peale. Siis ma proovisin seda. Arvan, et mulle meeldivad kõige rohkem sõbrad. Kõige parem kõigi armumiste juures on see, et teile antakse võimalus teenida/võita elusid ja muid mängu mängimiseks vajalikke esemeid. Sa EI PEA kulutama raha, mida ma armastan, sest ma keeldun. Nii et 5 tärni poisid. Armasta, armasta, armasta tegelasi!!
Ei peaks mängima samal tasemel 20 pluss korda, miski ei anna võiduks, et olen mänginud üle 4 aasta ja valmis lõpetama, see pole enam lõbus, ma saan aru, kui tõused tasemele, kuid see on masendav raske võitmine, kuid mitte enam lõbus
Candy Crush Friends Saga Dažādas spēles iyzj
Suurepärane mäng, kuid halb seadistus. Sa ei saa piisavalt elusid ja nende taastumine võtab igaviku. See paneb mind mängu mängimise lõpetama ja ma ei saa aru, miks arendaja oma mängu niimoodi seadistab. Kui ma mängin mängu rohkem, olen rohkem valmis midagi ostma, mitte siis, kui pean mängimise jätkamise eest maksma, pole sellel mõtet. Ma ei hakka sulle rohkemate elude eest maksma, see peaks olema enesestmõistetav. Andke rohkem elusid ja laske neil iga 5 minuti järel taastuda ja võib-olla see parandab selle.
Väljakutsuv. Kohati keeruline. Kuid täna tuleb jätkata – nautige kuningamänge. Olen pidanud neid aeg-ajalt eemaldama, kuna ma ei saa kaugemale minna, kuid tulen nende juurde alati hiljem tagasi – minu arvamus ei muutu. Ainus, mis mind häirib, on võita 5 uut mängu, kui olen just 5 oma krediidist võtnud. Ah
<a href=""></a>
Edu saavutamiseks poleks vaja rahatehinguid teha.
Eritegelased/kangelane ei aita kuigi palju, sa saad peaaegu tõuke 5 kommide plaadi kaudu, nad hoopis hävitavad selle.😔
Ripumisprobleem mitu korda.
Candy Crush Friends Saga கேஷுவல் zvzu
Pole nii lõbus kui kommipuru saaga ja seda on raske vaadata
See ei lase teil teisest tasemest kaugemale jõuda, isegi kui olete selle võitnud, need mängud petavad lihtsalt selleks, et peate mängimist jätkama.
Selle lõbus meeldib uus kleebiste tasu funktsioon. Aga oli alustuseks veidi segane.
Boonuseid pole peaaegu piisavalt ja kui tegelasi uuendatakse, muutub ainult animatsioon...nende jõud jäävad kogu mängu jooksul samaks. Absoluutselt puudub võimalus või potentsiaal kunagi saada punkte, mis teie panka täiendavad. See on hea mäng, kuid; tasku äravoolu pingutus kogu ulatuses. Tundub, et olete süsteemikeskne... see tähendab, et pärast rahaliste vahendite väljaköhimist saate lühiajalist tasu. Tundub võltsitud.
Jääb ja sulgub pidevalt. Hea mäng muidu.///Möödunud poolteist kuud..... ikka sulgub pärast seda, kui olen mänginud ringi või paar. Kõik muu töötab hästi. Olen oma tahvelarvuti mitu korda taaskäivitanud ja isegi mängu uuesti laadinud.
Hea mäng.
100 tasemel on üllatusi?
Mängu mu telefonis ei kuvata...mis sellel viga...ma olen 700 tasemel ja midagi..mis nüüd juhtus.??
Lõbus mäng, kuigi soovin, et oleks võimalus osa graafikast vahele jätta. Minu suurim probleem on see, et nagu originaal Candy Crush Saga, ei registreeri see sageli minu Moto G6 ekraanil pühkimist. Otsisin probleemi ja võimalikke lahendusi googeldades, kuid tundub, et Kingile on tõesti ükskõik, kas mäng kõigile sobib või mitte.
See mäng on nagu kõik teised ja sellel on täpselt samad vead. Kui loote midagi tegelikult kasulikku, SUNNIB see seda kasutama, luues tikud, mis just nii juhtuvad olema kohas, kus ese maha pannakse. Teine probleem on see, et kui sellel pole midagi tasaarvestada, siis see annab sulle prügi ja SUNNIB sind tegema liigutusi, andes 1 või võib-olla 2 valikut ja kõik. Olen tüdinenud nendest mängudest ja sellest, et olen SUNNITUD tegema midagi, mida ma ei taha, ja ma ei suuda mängus hoida seda, mida ma olen saavutanud. Ostsin, et desinstallida ja teistele sotsiaalmeedias öelda, et kui nad mängivad, saavad nad kommunistliku ja peaaegu orjakogemuse, kuna tegelikult pole teie tegemistes MITTE EI OLE tõelist valikut.
Elude täitumine võtab kaua aega ja ausalt öeldes on mul mänge, mille eluaeg on 24 tundi tasuta või mis laaditakse mängimiseks 5 minutiga, nii et see kustutatakse varsti, kui nii läheb. See võtab ka tarbetult palju aega, et jõuda ühelt tasemelt järgmisele. Kogu mängu tuleb kiirendada umbes 3 korda, et see oleks mängimist väärt. Kogu aeg ootavad inimesed 30 minutit rohkem elusid, see on natuke vähem raha, mida sa saad . Oh ja tundub, et ma ei saa ka elusid vastu võtta.