Post by gaffkunluftcentcon on Mar 17, 2022 9:16:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти на багато кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Fall.io - Race of Dino 2022 version ▞▞▞
Це добре, я думаю
Op
Дивовижна гра Мені подобається Це добре 👍
просто стежте за рекламою😁😁
tf це гра
Опція гри, але вам слід додати опцію запросити друзів
Мені не подобається ця гра, але я люблю цю гру
найгірша гра в історії 1 чверть зірки
Забагато реклами, чоловіче
це найгірша гра, яку я коли-небудь бачив
Я ставлю 3 зірки, тому що це офлайн, але в грі наша швидкість занадто повільна, а боти швидкі
МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЯ ГРА TANKS IM
Гра-бот, я все ще не можу вимкнути дані, щоб уникнути реклами...😤
Дійсно, ця гра схожа на падіння, хлопці, я забув, що граю на своєму мобільному з 2 ГБ оперативної пам'яті, дякую за творця
проблема переміщення джойстика. інакше чудово
Все це весело, але досить швидко набридає, було б 5 зірок, якби ви створювали більше карт, я продовжую отримувати ті самі 2 карти знову і знову
Все одно, якщо я його відкрию, виходить з ладу
Мені не подобається футбольна гра. Ось чому я ставлю їй чотири зірки
Fall.io - Race of Dino 休閒 nngt
Ця гра хороша, але гра така млява😣😣😣😣
Чудова гра. Це як справжні осінні хлопці. Гарна робота з грою.h
xtc
класс
Дуже хороша гра
Fall.io - Race of Dino Dažādas spēles ryuf
Ця гра - найепічніша гра🔥🔥. Мені подобається ця гра 🔥🔥🔥🔥
Fall.io - Race of Dino Alkalmi ihxf
Хороша гра Але є одна річ: у всіх ботів немає реальних гравців, тому, будь ласка, додайте справжніх гравців, і це хороша гра, дякую
ігровий бот оп ха
Worst fall guys Tryhard ever, коли я грав, а потім з’явилася реклама, а потім після реклами я провалився через цю карту. Worst fall guys Tryhard ever, не рекомендую вам завантажувати цю гру 💩💩💩 Мені огида.
Дуже погана швидкість і якість, а також дуже низька швидкість
Ця гра настільки погана, що я правий, і вони мене обійшли
Я люблю цю гру!! У цьому немає нічого поганого, але єдине, що я хотів би додати, це меню друзів, щоб ваші друзі могли приєднатися до ваших ігор і, можливо, залучити більше гравців для розваги зі своїми друзями
Ця гра не хороша, вона дуже легка і погана
Ця гра хороша, але її потрібно вдосконалити за допомогою елементів керування, наприклад, під час стрибків, а також на деяких рівнях, інакше гра є епічною.
Ordia Arkaadmängud fwzu
Fall.io - Race of Dino Įprastos temos czbi
Це щось схоже на інші ігри. Але весело!
Ця гра настільки чудова, що не так багато реклами потребує більше карт і скінів
Мій друг грав у цю гру закінчено, тому я теж завантажив, але там написано: «Відповідь про sead», тому я ненавиджу відгук про sead, але мені подобається ця гра
це найкраща дешева версія, в яку я коли-небудь грав, я рекомендую
Я даю цьому рейтингу 5 зірок, тому що хтось сказав, що мій огляд буде виправлено/додано в гру... Я думаю, що вам слід зняти кнопку переміщення, щоб нам не доводилося постійно натискати й перетягувати. Замість цього ми могли б рухати рукою по екрану, і людина, що падає, слідувала за відбитком пальця. Якщо це не має сенсу, я просто намагаюся сказати, що я думаю, що в ньому не повинно бути палиці, що рухається, і ми повинні використовувати лише палець, щоб переміщати символи.
Мені дуже подобається ця гра, це краще, ніж падіння, хлопці, але якщо ви додасте більше карт у майбутньому та додасте більше тварин, я сподіваюся, що ви побачите цей огляд і оновите гру, щоб зробити її веселішою, дякую
Гарні ігри, але реклама дратує, будь ласка, виправте це?
За раннє привет врайтер🥴. Гра вилетает и там куча реклами. і тому 2 зірки
Це дійсно весела гра, але, будь ласка, додайте можливість додати друзів, щоб грати разом. Це було б чудово.