Post by gaffkunluftcentcon on Mar 17, 2022 9:13:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować (nieskończone tokeny) ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic World™: The Game 2022 version ▞▞▞
Słuchaj człowieku, naprawdę kocham tę grę i filmy, ale dlaczego, u diabła, gra się zawiesza. Próbowałem ponownie uruchomić telefon, próbowałem usunąć pamięć i spróbować zaktualizować grę. Ale nadal się zawiesza! Proszę, zrób to. Daję tej grze solidne 4,5 gwiazdki i byłoby to 5, gdyby problem z awarią został naprawiony.
Err... Coś się stało z tą grą, jak coś naprawdę złego. Ładowanie zajmuje NAPRAWDĘ dużo czasu, a czasami po prostu mnie wyrzuca. Mój internet jest naprawdę mocny, ale wydaje mi się, że jest naprawdę zły
Co 4 lub 5 minut moja gra się zawiesza i traci trochę postępów. Napraw to Chcę zagrać w grę, ale zbyt często się zawiesza
See the Top Kids iOS Apps in Poland on the App Store Charts by Free, Paid, and Top Grossing. ... Budge Studios Budge World - Kids Games & Fun.
Za każdym razem, gdy dołączam do gry, opuszczało mnie to, że muszą to naprawić, aby ludzie mogli grać
Gra fajna ale przeciw nie ruwni bo mam słabych słabey a oni już startują z legendami nie i jak grać? PS Mam nadzieję, że to poprawicie
Jurassic World™: The Game Simulatie iac
Gra na ogólnie 4 gwiazdki ale jest problem bo jak otwieram paczki lub wykluwam dinozury to mnie wywala z gry
Gra jest naprawdę dobra, ale ciągle się zawiesza. Po zakończeniu bitwy musisz ponownie uruchomić aplikację lub po jej załadowaniu się zawiesza. Ogólnie rzecz biorąc, jest to naprawdę fajna i dobra gra, PROSZĘ NAPRAWIĆ
Jurassic Monster World: Dinosaur War 3D FPS, android Gra, Akcja Gra, Gra Ściągnij, I Find Game, iFindGame.com.
Big Time Cash - Make Money કૅસિનો suxd
Nie mogę pobierać kursu
To jedna z najlepszych gier. Grafika jest bardzo dobra, ale jest problem. Awaria i brak połączenia z Internetem, ale moje połączenie internetowe jest dobre. Plz napraw ten problem
Najlepsza gra mobilna polecam Asortyment kto lubi dinozaury tylko jakiś super mały testów bo jak ktoś jest nowy do nie ma nowych dinozaurów co jest trochę słabe ale i tak jest super ale jeden mały mały glicz który zepsuł wszystko nie mam legenda np. tyranozaur brachiozaur i ogólnie nie mam nic tylko triceratopsa i utahraptora więc naprawcie do redakcji: okej już działa. Dziękuję za pomoc
Dragons: Rise of Berk – Aplikacje w Google Play
Ta gra była bardzo fajna i działała płynnie do ostatniej aktualizacji, ale teraz nie mogę nawet przejść przez ekran, który mówi o bieżących wydarzeniach itp. Widziałem co najmniej 2 inne recenzje, w których ludzie mówili, że mają ten sam problem. Proszę tylko, aby ten problem został rozwiązany, poza tym, że gra jest świetna, to 5 gwiazdek P.S. to już drugi raz, kiedy to się zdarzyło, z wyjątkiem pierwszego, gdy zostało to naprawione w ciągu około 2-3 dni
Najgorsza gra na świecie
Super gra ale ma parę wad
Gra jest fajna lecz nie umiem do niej wejść, gram na konto, które ma około 3 dni.
Crashuje mi się
Gra ciągle się zawiesza (niezależnie od tego, jakiego telefonu używasz), obsługa klienta będzie cię obwiniać i stanie się obraźliwa, jeśli zapytasz o awarie przed zamknięciem biletu, zanim będziesz mógł odpowiedzieć (najgorsza obsługa klienta, z jaką miałem do czynienia), a firma odmówi przestrzegania jej własna polityka zwrotów, chyba że wspomnisz o legalności, byłaby to dobra gra, gdyby faktycznie poświęcili czas, ponieważ jest to 10/10, unikaj tej gry
Jurassic World™: The Game Simulation hfq
Po aktualizacji, brak możliwości otwarcia tej gry, utrata połączenia z serwerem to standardowa wiadomość, każda inna gra online i aplikacja działają idealnie, więc nie może być problemem z siecią
Daje 2 i bo kiedyś grało mi się spk a teraz jak sprawdza się z powrotem do mnie z chwilą wyrzucania... Mega mnie to denerwuje...
Proszę uwzględnić tryb kariery coś w tym rodzaju i proszę uwzględnić stały ranking dla każdego gracza, taki jak brąz, srebro, złoto, platyna, diament, legendarny, potem legendarny 2, potem legendarny 3, potem legendarny 4 i tak dalej, tak jak gracze mogą grać, aby awansować, a każda ranga powinna być wyższa i proszę, aby Deinozuch był silniejszy, tak jak zrobiłeś toglyptodon i pls umieściłeś Deinozuch w gatunkach wodnych wraz z Legendarnym Purrusaurem, dodaj go z naprawdę silnymi statystykami i gatunkami wodnymi, i proszę wypuść Namadicusa.
Symulacja ekstremalnych dróg jest bezpłatny i bezpieczny APK gra.download ... Reckless Roller Coaster Simulator Games ... Jurassic World™: The Game.
Jurassic World™: The Game Simulatie gowm
Aplikacja Jurassic World ™: gra na Androida od dewelopera Ludia Inc .. Twórcy uznanego przeboju Jurassic Park ™ Builder dają możliwość powrotu na Nublar
Bardzo podobała mi się gra na ipjone i laptopie, co oznacza, że jest zróżnicowana, a jednocześnie jest atrakcyjna dla wszystkich odbiorców
Usterka jest tak zła, że trudno ją odtworzyć, naprawić usterkę lub usunę mój opis i grę, gdy to naprawisz, jeśli naprawisz ten problem, dam znacznie lepszą ocenę.
Polecam
Gra jest dobra, ale zbyt pay2win i często wywala z gry. Fajnie by też było gdyby w ustawieniach była zmiana jakości grafiki dla płynącej gry na słabszych telefonach.
Gry Symulacja | K4G.com
Fajna gra, ale kiedy czasami gram, po prostu się wyłącza, a moja pierwsza hybryda nie robi się sama. Czekałem godzinę i wygląda na załadowany 1%, więc proszę, aby inkubacja była łatwa. (Proszę o odpowiedź)
Dlaczego gra się nie ładuje
Gra huj wartna wywala Huje Huje Huje
To dobrze, ale są pewne problemy, kiedy masz Dino na wysokim poziomie, zajmuje to DUŻO jedzenia, więc łatwo ci się kończy, a podniesienie poziomu zajmuje wieki. Również im wyższy poziom jesteś, tym trudniej jest podnieść poziom gracza. BTW, to tylko dwa problemy lub problemy osobiste, które uważam, że powinny być naprawione lub przynajmniej poziom w górę dla twojego poziomu gracza.
Wywala mnie z gry
Gra nie otwiera się po opuszczeniu gry, gdy próbujesz ją otworzyć. Nie otwiera się i przenosi z powrotem do ekranu głównego. Jeśli ten problem zostanie rozwiązany, zasługuje na 5 gwiazdek
Wyskoczył mi błąd i gra nie chciała się włączyć
Od EUR 9.99. EUR 4.98. -50%. Kup teraz. Jurassic World Evolution 2 Standard Edition Steam CD Key. Platforma. Region. Natychmiastowa dostawa. Od EUR 59.99.
To NIESAMOWITE, chociaż powinny sprawić, że hybrydy będą trochę łatwiejsze do zdobycia Ale ogólnie gra jest tak fajna i chciałbym zobaczyć więcej <3
Gra bardzo faj, lecz jest taki problem a to, że jest mało wydarzeń a jak zrobisz wydarzenie to nie ma co do roboty. A i jeszcze mam prośbę o ulepszenie wyglądu spinozaura😭😭😭.
Miałem nadzieję na tę grę. Uszkodził się, odkąd go pobrałem i nie mogę przejść dalej niż pierwsze zdanie dialogu „myślisz, że twoja dziewczyna ma to, czego potrzeba?” Albo cokolwiek koleś powie. Jestem bardzo rozczarowana ☹️
Ciesz się grą i postępami Dino, opcje na arenie są dobre, ponieważ możesz robić PvP lub pve ogólnie zadowolony z gry.
Próbuję włączyć gre i sie nie da
35.10 much money. Simulation Application / Game Jurassic World ™: Game v1.35.10 released more money APK UFO MoD 1563211823.Download and established Jurassic
Dzień dobry juz teraz w bieżącym stanie, że mam problem z poprawionym odczytem, jak poprawiono mi z tym do damy, aby zdobyć więcej pomocn za pomocm
Fajna gra, ale ciągle się zawiesza na moim nowym Galaxy Tab A7 Lite. Mam nadzieję, że zostanie to naprawione, ale do tego czasu odinstaluję.
Wywala mnie w trakcie i nie mogę wejść do gry
Grafika jest świetna i wszystko, ale wciąż jestem wyrzucany z gry, nie raz, ale kilka razy na minutę. Przychodzi nawet taki czas, że nie mogę nawet wejść do gry. Jest to również głównie zapłata za wygraną, dinozaury, których nie mogę nawet zdobyć, mogą zająć tygodnie lub miesiące, aby faktycznie je zdobyć, podczas gdy V.I.PS.
3 gwiazdki za, gdy chcesz zobaczyć, kolekcje, czy odznak, wchodzę w glaszę w piramidzie i gdy klikam, to znaczy na błąd na błąd, przycina sie i wyłączam
Jurassic World™: The Game ማስመሰል mdp